Campus.d.o.o.


 Campus d.o.o., poduzeće čija je djelatnost naklada zvuka i slike, osnovana je u Zagrebu 2002. godine.
Koncipira svoju djelatnost prvenstveno kao suvremena diskografska kuća koja prema visokim profesionalnim kriterijima nosača zvuka i slike promovira glazbeno stvaralaštvo, potvrđujući svoju dinamičnu nazočnost u suvremenim glazbenim tijekovima.
Okuplja glazbene umjetnike (autore glazbe i teksta), producente (aranžere), dizajnere i izvođače. Djeluje u svim segmentima glazbenog stvaralaštva. Diskografska kuća je aktivna u različitim područjima procesa stvaranja sadržaja i marketinga tih sadržaja.
Upravo je to mjesto gdje s autorima, izvođačima, producentima, i dizajnerima dogovaramo glazbena izdanja , osmišljavamo nastup na tržištu, promotivne aktivnosti, pružamo logističku potporu našim suradnicima,  brinemo o administrativnim poslovima, poveznica smo unutar naše mreže poslovnih partnera,  između autora, izvođača, i institucija zaduženih za zaštitu glazbenog djela i ostalih prava u području glazbenog stvaralaštva.
Campus d.o.o. se bavi proizvodnjom fonograma i nositelj je fonogramskih prava ( master prava), bavi se korištenjem i trgovinom ovim pravima u glazbenoj industriji.
Osim nakladničke djelatnosti, pružamo i ostale usluge:
1.      studijsko snimanje u novoopremljenom studiju CATACOMBA. Nudimo nova master snimanja i remastering uz stručno vodstvo naših tonskih majstora
2.      usluge snimanja vrhunskih fotografija
3.      usluge osmišljavanja vizualnog identiteta. Vizualni identitet ukjučuje likovno rješenje, prikupljanje slika, fotografija i zapisa ( tekstova) za izdanje
4.      glazbeno licenciranje ( publishing i master prava)
Dobrodošli na stranice diskografske kuće Campus!
20

AUREA FEST POŽEGA 2016.

CD u prodaji od 01.09.2016.

CD AUREA FEST POŽEGA 2016. u prodaji je u lancu Kaufland, Tisak i svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i slike 

Velj
11

MIROSLAV ŠKORO-Domovina

CD u prodaji od 09.02.2016.

Miroslav Škoro - Domovina
18 prekrasnih domoljubnih pjesama koje su nastajale kroz tri desetljeća... 


Pogledajte novi spot za  pjesmu "Merak" u izvedbi Miroslava Škore i grupe Vigor.