catacomba

Studijsko snimanje i producenti imaju veliku ulogu u stvaranju glazbenih hitova. Svaki sudionik u  glazbenom stvaralaštvu želi povjeriti ovaj kreativni rad vrhunskim producentima. Samo pravi zaljubljenici u glazbu će pratiti producente i njihov doprinos stvaranju zvuka i kreativna rješenja kroz povijest glazbe.
Studio je mjesto snimanja zvuka i mixanje. Upravo je prostor snimanja posebno dizajniran kako bi se postigla optimalna svojstva zvučne izolacije i postavljanje akustike koji imaju utjecaj na konačni rezultat pjesme.
Vrsta opreme je isto ključna u radu na pjesmama i drugim djelima koje se javno izvode ili služe u reklamne svrhe.
Želja nam je bila stvoriti centralno mjesto gdje ćemo našim suradnicima omogućiti sve na jednom mjestu. Studio CATACOMBA je novi studio na lokaciji Gračanske dužice 2, na istoj lokaciji gdje se nalazi i diskografska kuća. Vrhunska oprema, opuštena, prijateljska atmosfera i profesionalnost studio CATACOMBU čini idealnim mjestom za rad na Vašem sljedećem projektu.
Nudimo nova master snimanja i remastering uz stručno vodstvo naših tonskih majstora.
Studio mogu koristiti pjevači i pjevačice, bendovi i orkestri, diskografske kuće i producenti, aranžeri i ton majstori, te medijske tvrtke koje omogućuju klijentima izvrsnu kombinaciju za provedbu i promociju njihovih kreativnih ideja
Radujemo se suradnji s Vama!
    
Dobrodošli na stranice diskografske kuće Campus!
20

AUREA FEST POŽEGA 2016.

CD u prodaji od 01.09.2016.

CD AUREA FEST POŽEGA 2016. u prodaji je u lancu Kaufland, Tisak i svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i slike 

Velj
11

MIROSLAV ŠKORO-Domovina

CD u prodaji od 09.02.2016.

Miroslav Škoro - Domovina
18 prekrasnih domoljubnih pjesama koje su nastajale kroz tri desetljeća... 


Pogledajte novi spot za  pjesmu "Merak" u izvedbi Miroslava Škore i grupe Vigor.